Lajme

Intervenim i domosdoshëm në NS 220/10(20) kV Drenasi

Njoftohen qytetarët që me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë për punë, me datë 05 Korrik 2020 (e Dielë), nga ora 08:00 deri në 11:00, si dhe nga ora 14:00 deri në 17:00 do të bëhet shkyçja e nënstacionit 220/10(20)kV Drenasi, për të mundësuar intervenimin e domosdoshëm për rregullimin e kabllit optik OPGW në nënstacionin në fjalë. ...

Më shume

Nënshkruhet kontrata në mes të KOSTT dhe Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) për shërbimet e Rezervës Manuale për Restaurimin e Frekuencës

Sot më 2 korrik 2020 në Prishtinë, Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT z.Ilir M.Shala dhe Administratori i Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) z.Benet Beci, nënshkruan kontratën për shërbimet e Rezervës Manuale për Restaurimin e Frekuencës (mFRR). ...

Më shume

Punime në kuadër të projektit “Zhvillimi i Sistemit Transmetues, LOT 1 – Nënstacionet” në NS 110/10(20) kV Dardania

Njoftohen qytetarët që me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë për punë, me datë 04 Korrik 2020 (e Shtunë), nga ora 01:00 (pas mesnate) deri në 06:00 do të bëhet shkyçja e nënstacionit 110/10(20)kV Dardania (Prishtina 6), për të mundësuar punimet për ndërrimin e lidhjeve në kthinat 10kV në nënstacionin në fjalë. ...

Më shume

Në 14 vjetorin e themelimit, KOSTT prezenton të arriturat kryesore

Të arritura të shumta e karakterizojnë udhëtimin 14 vjeçar të KOSTT dhe kjo është meritë e përkushtimit profesional të secilit ??????????punonjës në drejtim të përmbushjes së objektivave strategjike të kompanisë ...

Më shume

Nënshkruhet Marrëveshja e re e Kyçjes KOSTT/ENTSO-E

Pas votimit të suksesshëm në muajin prill nga ana e Grupit Regjional të Evropës Kontinentale (RGCE), sot më 30 qershor 2020 Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT z.Ilir M.Shala nënshkroi Marrëveshjen e re të Kyçjes në mes të KOSTT dhe ENTSO-E. ...

Më shume

Me rastin e katërmbëdhjetë vjetorit të themelimit, KOSTT sh.a ndau mirënjohje për punëtorët e dalluar

Sot, me datë 30 Qershor 2020, për nderë të katërmbëdhjetë vjetorit të themelimit të KOSTT sh.a, në ambientet e ndërtesës qendrore të KOSTT-it, u ndanë mirënjohjet për punëtorët e përzgjedhur. ...

Më shume
Harta e Sistemit të Transmetimit të Kosovës
MË SHUMË
Plani Zhvillimor i Transmetimit
MË SHUMË

Ngarkesa dhe Gjenerimi në Sistemin Transmetues

MË SHUMË
Planifikimi dhe Zhvillimi
Kodet Teknike
Fakte të Shpejta
Publikime dhe Prezentime