Lajme

Menaxhmenti i lartë i Operatorit të Sistemit të Transmetimit të Zvicrës (SwissGrid) vizitoi KOSTT-in

Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT z.Ilir M. Shala me bashkëpunëtorë, me 13 Janar 2020 pritën në vizitën e parë të realizuar në Kosovë menaxhmentin e lartë të Operatorit të Sistemit të Transmetimit të Zvicrës (SwissGrid) në krye me Kryeshefin Ekzekutiv z.Yves Zumwald. ...

Më shume

Intervenim i domosdoshëm në NS 110/10 kV Prizren 1

Njoftohen qytetaret që me datë 22 dhjetor 2019, me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë në punë, nga ora 23:05 deri në ora 03:49 është bërë shkyçja e transformatorit TR3 110/10 kV në NS Prizren 1. Shkyçja ka qenë e domosdoshme për të mundësuar sanimin e një defekti të paraqitur në anën 10kV të fushës së transformatorit në fjalë. ...

Më shume

Intervenim i domosdoshëm në NS 110/35/10 kV Prishtina 1

Njoftohen qytetaret që sot me datë 20 dhjetor 2019, me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë në punë nga ora 11:31 deri në 12:00, është bërë shkyçja e transformatorit TR1 110/35/10 kV në NS Prishtina 1. Shkyçja ka qenë e domosdoshme për të mundësuar sanimin e një defekti të ndjeshëm që është paraqitur në fushën e transformatorit në fjalë. ...

Më shume

Shkaktohet lidhje e shkurtë në largpërçuesin e tensionit të lartë 110 kV, LP 125/1

Sot me 17 dhjetor 2019, në ora 10:59 ka ndodhur një lidhje e shkurtë në largpërçuesin e tensionit të lartë 110 kV, LP 125/1 me ç’rast kanë reaguar mbrojtjet dhe si pasojë kanë mbetur pa tension NS 110/10 kV Vushtrria 2 dhe NS 110/35 kV Trepça. ...

Më shume

Nënshkruhet Marrëveshja për Kyçje në Sistemin Transmetues të Kosovës edhe i një gjeneruesi të energjisë nga burimet e ripërtërishme

Në vazhdën e përkrahjes dhe krijimit të mundësive për diversifikimin e burimeve të energjisë elektrike në vend, sot me 13 dhjetor 2019 Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT sh.a z.Ilir M. Shala dhe Drejtori i BondCom z.Enver Cacaj nënshkruan Marrëveshjen për Kyçje në Sistemin Transmetues të Kosovës, të Parkut energjetik me erë “Budakova”. ...

Më shume

Studentët nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara Haaga-Helia nga Finlanda vizituan KOSTT sh.a

Duke përdorur një qasje unike arsimore që lëviz përtej leksioneve në klasë, një grup studentësh të Universitetit të Shkencave të Aplikuara Haaga-Helia nga Finlanda në krye me profesorin e biznesit ndërkombëtar Dr. Evariste Habiyakare vizituan Operatorin e Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT sh.a.). ...

Më shume

Legjislacioni Korporativ


MË SHUMË

Organizimi dhe Udhëheqja

MË SHUMË

Politika e Cilësisë

MË SHUMË
Planifikimi dhe Zhvillimi
Kodet Teknike
Fakte të Shpejta
Publikime dhe Prezentime