Lajme

Vëhet nën tension linja e re e tensionit të lartë 110 kV që lidhë NS 220/110 kV Kosova A me NS 110/35/10 kV Lipjani

KOSTT sh.a njofton qytetarët që nga sot me datë 16 shtator 2021 (E Enjte), ora 14:35 është lëshuar nën tension linja e re e tensionit të lartë 110 kV që lidhë Nënstacionet 220/110 kV Kosova A me NS 110/35/10 kV Lipjani. ...

Më shume

Menaxhmenti i KOSTT priti në takim delegacionin nga Ambasada e SHBA në Kosovë dhe USAID

Menaxhmenti i KOSTT priti në takim delegacionin nga Ambasada e SHBA në Kosovë dhe USAID Në vazhdimësi të bashkëpunimit ndër-institucional menaxhmenti i KOSTT në krye me Kryeshefin ekzekutiv z.Mustafë Hasani realizuan takim me zyrtarët e lartë të Ambasadës Amerikane në Kosovë z. Joseph Farbeann - zyrtar ekonomik politik dhe ...

Më shume

Prezantohet Raporti i Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për projektin e KOSTT për ndërtimin e Nënstacionit të ri 110/35/10(20)kV Ferizaj 3 me infrastrukturë përcjellëse

Nën organizimin e Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës-KOSTT sh.a dhe Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, sot më 19 gusht 2021 në ambientet e Kuvendit Komunal të Ferizajt si dhe përmes platformës online Zoom është mbajtur Debat Publik për çështjet ambientale të projektit për ndërtimin e Nënstacionit të ri 110/35/10(20)kV Ferizaj 3 me infrastrukturë përcjellëse. ...

Më shume

Intervenim i domosdoshëm në NS 110/35kV Vitia

Njoftohen qytetarët e Vitisë se si pasojë e një defekti të paraqitur në transformatorin 110kV në Nënstacionin 110/35kV Vitia, pa furnizim me energji elektrike janë qytetarët që furnizohen nga ky Nënstacion. ...

Më shume

DEBAT PUBLIK - Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për Ndërtimin e Objektit me Infrastrukturë Përcjellëse të Nënstacionit NS 110/35/10(20) kV Ferizaj 3

Njoftohet publiku i interesuar se me datën 19.08.2021 në ora 09:00 në Sallën e Kuvendit të Komunës së Ferizajit me adresë: Rr: “Dëshmorët e Kombit” PN, 70000 Ferizaj, Kosovë, do të organizohet debat publik nga Ndërmarrja Publike “Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu – KOSTT SH.A.”, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.Debati publik do të organizohet për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për Ndërtimin e Objektit me Infrastrukturë Përcjellëse të Nënstacionit NS 110/35/10(20) kV Ferizaj 3. ...

Më shume

Energjizohet linja e tensionit të lartë 110 kV që lidhë NS 110/35kV Vushtrria 1 me Parkun Energjetik me Erë Selaci

KOSTT sh.a njofton qytetarët, qo sot me datë 27 Korrik 2021, në ora 15:00 planifikohet të energjizohet linja e re e tensionit të lartë 110 kV që lidhë Nënstacionin 110/35kV Vushtrria 1 me Parkun Energjetik me Erë Selaci. ...

Më shume
Harta e Sistemit të Transmetimit të Kosovës
MË SHUMË
Plani Zhvillimor i Transmetimit
MË SHUMË

Ngarkesa dhe Gjenerimi në Sistemin Transmetues

MË SHUMË
Planifikimi dhe Zhvillimi
Kodet Teknike
Fakte të Shpejta
Publikime dhe Prezentime

Fakte të Shpejta

Emri i regjistruar: Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu – KOSTT SH.A.

Adresa : Rr. Isa Boletini Nr.39 , 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Numri i regjistrimit të biznesit: 811284512

Data e themelimit: 1 korrik 2006

MË SHUMË

Buletini KOSTT Viti XIV, Nr.18 2021

Buletini KOSTT Viti XIII, Nr.17 2020

BULETINI më shumë

#NeJemiKOSTT

Përkushtimi dhe kontributi i secilit punonjës pa dallim është vlerë e çmuar në drejtim të përmbushjes së objektivave strategjike të kompanisë. Çdo muaj prezantojmë intervistat e realizuara me dy punonjës të përzgjedhur.