Kontakti

KOSTT

Rr. Isa Boletini nr. 39

10000 Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: + 381 (0) 38 501 301 106

Fax:  + 381 (0) 38 500 201

E-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa  

 

 

Lista kontaktuese e KOSTT sh.a

 

Zyra e Kryeshefit Ekzekutiv

--------------------------------------

Kadri Kadriu, u.d. Kryeshef Ekzekutiv

Ilir Shala, zv.Kryeshef Ekzekutiv për Zhvillim

Numri kontaktues: +381 38 501 301 106

                                  +381 38 501 601 5

Dafina Morina, Asistente e Kryeshefit Ekzekutiv

 

Nebih Haziri, Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit

Numri kontaktues: +381 38 501 301 103/226

 

Visar Hoxha, Sekretar i Kompanisë

Numri kontaktues: +381 38 501 301 169/106

 

Shaqir Rexhepi, Zyrtar për Auditim të Brendshëm

Numri kontaktues: +381 38 501 301 128/226

 

Sabri Musiqi, Drejtor i Departmentit të Operimit të Sistemit

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 105/226

 

Besim Gërxhaliu, Drejtor i Departmentit të Transmisionit

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 109/226

 

Skender Gjonbalaj, Drejtor i Departmentit të Tregut

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 114/226

 

Resmije Ahma, Drejtoreshë e Departmentit për Çështje Ligjore dhe Rregullative

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 101/226

 

Alban Imeri, u.d Drejtor i Departmentit të Inxhinieringut dhe Menaxhimit të Projekteve

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 040/226

 

Jusuf Imeri, Drejtor i Departmentit të Burimeve Njerëzore

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 113/226

 

Merita Zharku, u.d Drejtoreshë e Departmentit të Prokurorimit

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 150/226

 

Gazmend Kabashi, Menaxher i Zyrës për Zhvillim dhe Planifikim Afatgjatë

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 203/226

 

Ibrahim Gashi, Menaxher i Zyrës së Sigurisë dhe Mjedisit

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 173/226

 

Zana Bajrami- Rama, Menaxhere e Zyrës për Komunikim dhe Relacione me Publikun

Numri kontaktues:  +381 38 501 301 174/226

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 


Kontakti p
ër Media

Zana Bajrami- Rama

Menaxhere e Zyrës për Komunikim dhe Relacione me Publikun

Tel:  +381 38 501 301 174

E-mail: zana.rama@kostt.com