Video Galeria

  Dim lights Embed Embed this video on your site
Fjalimi i Kryeshefit Ekzekutiv të KOSTT, z. Mustafë Hasani- Inaugurimi i Projektit të Rregullimit Sekondar si dhe përfundimi i punimeve në linjën interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri

 

Dim lights Embed Embed this video on your site
KOSTT - 5 Vite të Suksesshme