Kontakti

Personi Kontaktues lidhur me çështjet e regjistrimit dhe tërheqjes është:

Qamil Imeri

Menaxher i Sektorit për Administrimin e Tregut

KOSTT - Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu sh.a

Rr. Isa Boletini. Nr. 39

10000 Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: +383 (0) 38 501 301 180

Fax: + 383 (0) 38 549 063

Mob: +383 (0) 44 929 739

Email: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Web: www. kostt.com