Kontakti

KOSTT

Rr. Isa Boletini nr. 39

10000 Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: + 383 (0) 38 501 301 106

Fax:  + 383 (0) 38 500 201

E-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa  

 

 

Lista kontaktuese e KOSTT sh.a

 

Zyra e Kryeshefit Ekzekutiv

--------------------------------------

Ilir Shala, Kryeshef Ekzekutiv
Kadri Kadriu, zv.Kryeshef Ekzekutiv 
Numri kontaktues: +383 38 501 301 106                                                               +383 38 501 601 5

Dafina Morina, Asistente Ekzekutive e Kryeshefit Ekzekutiv

Nebih Haziri, Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit
Numri kontaktues: +383 38 501 301 103/226

Visar Hoxha, Sekretar i Kompanisë/ Menaxher i Zyrës Ligjore
Numri kontaktues: +383 38 501 301 169/106 

Shaqir Rexhepi , Zyrtar i Auditimit të Brendshëm
Numri kontaktues: +383 38 501 301 128/226

Besim Gërxhaliu, Drejtor i Departamentit të Transmisionit
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 109/226

Sabri Musiqi, Drejtor i Departamentit të Operimit të Sistemit
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 105/226

Skender Gjonbalaj, Drejtor i Departamentit të Tregut
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 114/226

Abdulsatar Ibrahimi, Drejtor i Departamentit të Prokurimit
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 104/226

Alban Imeri, Drejtor i Departamentit të Zhvillimit të Rrjetit dhe Projekteve
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 040/226

Fëllënëza Xhelili-Fiqi, Drejtoreshë e Departamentit për  Çështje Rregullative dhe Tarifa
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 019/226

Ibrahim Gashi, Drejtor i Departamentit të Burimeve Njerëzore
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 173/226

Resmije Ahma, Drejtoreshë e Departamentit për Shërbimet Përkrahëse 
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 101/226

Gazmend Kabashi, Menaxher i Zyrës për Zhvillim dhe Planifikim Afatgjatë
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 203/226

Zana Bajrami- Rama
, Menaxhere e Zyrës për Komunikim dhe Relacione me Publikun
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 174/226

Jusuf Imeri, Menaxher për Cilësi dhe Politika
Numri kontaktues:  +383 38 501 301 113/226

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 


Kontakti p
ër Media

Zana Bajrami- Rama
Menaxhere e Zyrës për Komunikim dhe Relacione me Publikun
Tel:  +383 38 501 301 174
E-mail: zana.rama@kostt.com

 

Azhurnuar: 12 Shtator 2018