Komunikata SQ

Filtri i titullit 
Shfaq # 
nr Titulli i artikullit
31 28 Maj 2019 - Ambasadorja e Finlandës Sh.S.znj. Stjernvall ligjeroi pranë të rinjve të KOSTT të përzgjedhur për programin e lidershipit
32 28 Maj 2019 - Remont i planifikuar vjetor në NS 110/10(20) kV Deçan
33 22 Maj 2019 - Kosova dhe Shqipëria të përkushtuara për avancimin e bashkëpunimit në mes të dy sistemeve energjetike
34 20 Maj 2019 - Edhe Swissgrid përkrahë KOSTT në drejtim të të bërit Zonë/Bllok Rregullues i pavarur brenda Evropës Kontinentale
35 17 Maj 2019 - Punime në kuadër të projektit “Zhvillimi i Sistemit Transmetues, LOT 3 – Linjat” në NS 110/35/10(20)kV Rahovec
36 15 Maj 2019 - Ambasadori i RF Gjermane z. Christian Heldt vizitoi NS 400/110kV Peja 3
37 14 Maj 2019 - Shkaktohet prishje në fushën e transformatorit 110/10kV në NS 110/35/10kV Prishtina 1
38 10 Maj 2019 - Punime në kuadër të projektit “Ndërrimi i ndarësve 35kV në Trafofushen T1 dhe T2 në NS 110/35/10 kV Prizren 1“
39 10 Maj 2019 - U mbajt takimi i pare i Grupit Punues për Ballkanin në kuadër të Iniciativës për Sigurinë Kibernetike (UCSI), pjesë e cilës është edhe KOSTT
40 19 Prill 2019 - CGES e Malit të Zi, mbështet KOSTT-in në drejtim të të berit Zonë/Bllok Rregullues i pavarur brenda Evropës Kontinentale

Faqja 4 nga 66