Komunikata SQ

Filtri i titullit 
Shfaq # 
nr Titulli i artikullit
21 6 Korrik 2019 - Remont i planifikuar në NS 110/35 kV Vushtrri 1
22 2 Korrik 2019 - Kryeministri i Kosovës z.Ramush Haradinaj vizitoi KOSTT-in, pas rezultatit të arritur në drejtim të operimit të pavarur si Zonë/Bllok Rregullues në kuadër të Evropës Kontinentale
23 27 Qershor 2019 - KOSTT Inauguron edhe një Projekt madhor- Ndërtimi i Nënstacionit 220/10(20)kV Drenasi dhe Linjës së Dyfishtë Transmetuese 220kV
24 19 Qershor 2019 - Inaugurohet Ndërtimi i Nënstacionit 110/10(20)kV Ilirida dhe Linjave Nëntokësore Transmetuese 110 kV
25 17 Qershor 2019 - Remont i planifikuar vjetor në NS 110/35kV Gjilan 1
26 17 Qershor 2019 - Remont i planifikuar vjetor në NS 110/10(20) kV Deçan
27 14 Qershor 2019 - Intervenim i domosdoshëm në NS 110/35/10kV Prishtina 1
28 10 Qershor 2019 - Energjizohet linja e re e dyfishtë e tensionit të lartë 110 kV për kyçjen e Nënstacionit 110/10(20) kV Ilirida
29 7 Qershor 2019 - Punime në kuadër të projektit “Rehabilitimi i transformatorit energjetik T1 në NS 110/35/10 kV Ferizaj 1“
30 31 Maj 2019 - Punime në kuadër të projektit “Ndërrimi i ndarësve 35kV në Trafofushen T1 dhe T2 në NS 110/35/10 kV Prizren 1“

Faqja 3 nga 66