Komunikata SQ

Filtri i titullit 
Shfaq # 
nr Titulli i artikullit
1 12 Shtator 2019 - Remont i planifikuar në NS 110/35kV Gjilan 1
2 10 Shtator 2019 - Remont i planifikuar në NS 110/35/10 kV Prishtina 1
3 3 Shtator 2019 - KOSTT sh.a hap dyert për tregun dy ditorë, në përkrahje të produkteve bujqësore vendore
4 30 Gusht 2019 - Punime në kuadër të projektit “Zhvillimi i Sistemit Transmetues, LOT 1 – Nënstacionet” në NS 35/10 kV Prishtina 3
5 9 Gusht 2019 - Punime në kuadër të projektit “Zhvillimi i Sistemit Transmetues, LOT 1 – Nënstacionet” në NS 35/10 kV Prishtina 3
6 2 Gusht 2019 - Punime ne kuader te projektit Zhvillimi i Sistemit Transmetues, LOT 1 - Nenstacionet ne NS 110/35/10 kV Theranda
7 6 Korrik 2019 - Remont i planifikuar në NS 110/35 kV Vushtrri 1
8 2 Korrik 2019 - Kryeministri i Kosovës z.Ramush Haradinaj vizitoi KOSTT-in, pas rezultatit të arritur në drejtim të operimit të pavarur si Zonë/Bllok Rregullues në kuadër të Evropës Kontinentale
9 27 Qershor 2019 - KOSTT Inauguron edhe një Projekt madhor- Ndërtimi i Nënstacionit 220/10(20)kV Drenasi dhe Linjës së Dyfishtë Transmetuese 220kV
10 19 Qershor 2019 - Inaugurohet Ndërtimi i Nënstacionit 110/10(20)kV Ilirida dhe Linjave Nëntokësore Transmetuese 110 kV

Faqja 1 nga 64