4 Prill 2014 - Studimi-Mundësitë teknike dhe ekonomike të integrimit të burimeve të energjisë nga era në Sistemin Transmetues të Republikës së Kosovës

Analiza e Rrjetit - Shkarko pdf icon

Aspektet teknike të integrimit të burimeve nga era në Sistemin Transmetues - Shkarko pdf icon

Aspektet ekonomike të integrimit të burimeve nga era në Sistemin Transmetues - Shkarko pdf icon

 

 

Please send your comments and recommandations on the Study by e-mail at Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa until 31 April 2014 Komentet dhe Rekomandimet në Studim mund të dërgohen me e-mail në Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa deri me 31 Prill 2014