28 Tetor 2013 - Intervenim i domosdoshëm në NS 110/35 kV Deçani

Njoftohen qytetarët se me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë në punë për të mundësuar eliminimin e një defekti të paraqitur, me datën 29 Tetor 2013 (e martë), nga ora 11:00 deri në 11:20 dhe nga ora 13:30 deri në 13:50, do të shkyçet e Transformatori T2 në NS 110/35 kV Deçani. Gjatë kohës së lartëcekur qytetarët që furnizohen nga ky nënstacion do të mbesin pa furnizim me energji elektrike.

Punimet në fjalë, do të ndikojnë në rritjen e sigurisë dhe besueshmërisë së operimit të Sistemit Elektroenergjetik të Republikës së Kosovës

KOSTT sh.a kërkon mirëkuptim nga qytetarët.