8 Gusht 2012 - Pengesat ne furrnizim nga NS 110/10 kV Skenderaj

KOSTT njofton qytetarët që me datën 07 gusht 2012 nga ora 20.25 deri në orën 00.23 për shkak të temperaturave të larta ka mbetur jashtë pune transformatori T1 në NS 110/10 kV Skenderaj, me ç’rast  gjatë kësaj kohe qyteti i Skenderajit ka mbetur pa furnizim me energji elektrike

Ekipet e mirëmbatjes së KOSTT kanë dalur menjëherë në terren dhe problemi është elimiuar.
 
KOSTT sh.a kërkon mirëkuptim nga qytetarët.