Arkiva e Komunikatave

25 Shtator 2014 - Shërbime Konsulentësh- Ftesë për shprehje të interesit ( Projekti për Zhvillimin e Rrjetit Transmetues në Kosovë ) - Shkarko

21 Dhjetor 2010 - Punime në kuadër të projektit SCADA/EMS në Nënstacionin 110/35/10 kV Vitia -
Shkarko

09 Nëntor 2010 - NKOSTT-Funksionimi, Zhvillimet, Perspektiva-Prezentimi i Kryeshefit Ekzekutiv te KOSTT ne Forumin për Investime Kosovë-SHBA, 2010 - Shkarko

09 Nëntor 2010 - KOSTT sh.a-Kompania e parë publike në vend që çertifikohet me Standardin ISO 9001:2008 - Shkarko | Certifikata

10 Nëntor 2010 - Punime në trasenë e Largpërçuesit 110 kV, LP 1809 NS Prizreni 2-NS Rahoveci -
Shkarko

8 N
ëntor 2010 - Intervenim i domosdoshëm në NS 110/10 kV Prishtina 3 - Shkarko

31 Tetor 2010 - KOSTT zhvillon takim me Operatorin e Sistemit te shtetit te New York-ut -
Shkarko

18 Tetor - 2010 - Intervenim i domosdoshëm në ndërprerësin e Transformatorit T1 në NS 110/10
kV Istog -
Shkarko

1 Tetor 2010 - Diskutohen çështjet ambientale të projektit për ndërtimin e Nënstacionit të ri 400/110 kV Ferizaj 2 dhe linjave ndërlidhës
e - Shkarko

Debat Publik-Vleresimi i Ndikimit ne Mjedis per Paket Projektin Ferizaj 2, 1 Tetor 2010, Ferizaj | Agenda

27 Shtator 2010 - Prezantohet Studimi për Zgjerimin e Rrjetit të Transmisionit të Republikës së Kosovës
- Shkarko

27 Shtator 2010 - Tryezë Pune Studimi për Zgjerimin e Rrjetit Transmetues të Republikës së Kosovës | Agenda

12 Gusht 2010 - Lëshohet nën tension Linja e re e tensionit të lartë 110 kV që lidhë NS Skenderaj me NS Peja 3 dhe NS Valaç - Shkarko

04 Gusht 2010 - Vendosja e fibrit optik në Largpërçuesin 110 kV, LP 1139, Njoftim lidhur me kufizimet në furnizim me energji elektrike - Shkarko

02 Gusht 2010 - Vendosja e fibrit optik në Largpërçuesin 110 kV, LP 1139 - Shkarko

02 Gusht 2010 - Vendosja e kabllit optik në Largpërçuesin 110 kV, LP 1140 - vazhdim i punëve - Shkarko

28 Korrik 2010 - Vendosja e kabllit optik në Largpërçuesin 110 kV, LP 1213 - vazhdim i punëve - Shkarko

23 Korrik 2010 - Vendosja e kabllit optik në Largpërçuesin 110 kV, LP 1213 - Shkarko

16 Korrik 2010 - Instalohet Autotransformatori i ri në NS 220/110 kV Prishtina 4 - Shkarko

06 Korrik 2010 - Sekretariati i Komunitetit të Energjisë thekson rolin e KOSTT në kooperimin rajonal si Operator i Sistemit të Transmisionit të Kosovës - Shkarko

01 Korrik 2010 - Vendosja e kabllit optik në Largpërçuesin 110 kV, LP 126/2 Shkarko

30 Qershor 2010 - Punime përfundimtare në kuadër të Projektit për Rehabilitimin e Nënstacionit 220/ 110 kV Kosova A - Shkarko

22 Qershor 2010 - Remont i planifikuar vjetor i Largpërçuesve 110 kV LP 126/2 dhe LP 126/5 - Shkarko

18 Qershor 2010 - Punime në  NS 110/35 kV Prishtina 1 - Shkarko

13 Qershor 2010 - Temperaturat e larta shkaktojnë prishjen e transformatorit matës rrymor në NS 220/110 kV Prishtina 4 - Shkarko

04.06.2010 - Implementimi i projektit-Motorizimi i ndarësve dhe elementeve të  tokëzimit në NS 110/10 kV Klina - Shkarko

02.06.2010 - Vendosja e kabllit optik në Largpërçuesin 220 kV, LP 293/2, vazhdim i punëve - Shkarko

28.05.2010 - Vendosja e kabllit optik në Largpërçuesin 220 kV, LP 293/2 - Shkarko

17 Maj 2010 - Lëshohet nën tension largpërçuesi i ri 110 kV LP 1810 që  lidhë NS 400/110 kV Peja 3 me NS 110/10 kV Klina - Shkarko

15 Maj 2010 - Reshjet atmosferike dhe erërat shkaktojnë prishje kalimtare të linjave 220 kV
- Shkarko

26 Prill 2010 - Vendosja e kabllit optik ne Largpërçuesin 110 kV, LP 1801
- Shkarko

23 Prill 2010 - Implementimi i projektit-Motorizimi i
ndarësve dhe elementeve të  tokëzimit në NS Vitia - Shkarko

23 Prill 2010 - Implementimi i projektit-Motorizimi i ndarësve dhe elementeve të  tokëzimit NS Vushtrria 1 - Shkarko

19 Prill 2010 - Diskutohen çështjet ambientale të Linjës së Interkoneksionit 400 kV Kosovë-Shqipëri - Shkarko

RAPORT I VLERËSIMIT TË NDIKIMIT NË MJEDIS PËR LINJËN E INTERKONEKSIONIT 400 kV TIRANË- PRISHTINË - Shkarko

FTESË PËR DEBAT PUBLIK 19.04.2010 - Vlerësimi i Ndikimit në Mjedis-Linja Interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri - Shkarko

16 Prill 2010 - Punime në Nënstacionin 110 kV Peja 1-vazhdimësi e Paket Projektit Peja 3 - Shkarko

16 Prill 2010 - Vendosja e kabllit optik ne Largpërçuesin 110 kV, LP 1114 - Shkarko
 
1 Prill 2010 - KOSTT siguron në  përkushtimin maksimal në implementimin e suksesshëm të  projektit të Autostradës Energjetike Kosovë-Shqipëri -
Shkarko

31 Mars 2010 - Punimet në kuadër të Projektit për Rehabilitimin e Nënstacionit 220/110 kV - Shkarko

30 Mars 2010 - Punime në kuadër të Projektit për Rehabilitimin e Nënstacionit 220/110 kV - Shkarko

26 Mars 2010 - Implementimi i projektit-Motorizimi i ndarësve dhe elementeve të tokëzimit  - Shkarko

19 Mars 2010 - Motorizimi i ndarësve dhe elementeve të tokëzimit në NS 110/10 kV Istog (Burim) - Shkarko

16 Mars 2010 - Bashkimi Europian mbështetë Operatorin e Sistemit, Transmisionit dhe Tregut – KOSTT në mënyrë të vazhdueshme - Shkarko

02 Mars 2010 - KOSTT dhe KESH nënshkruajnë Marrëveshjen për Shërbime Ndihmëse - Shkarko

11 Shkurt 2010 - Lëshohet nën tension largpërçuesi 110 kV LP 212 që lidhë NS 220/110 kV - Kosova A me NS 110/35 kV Ferizaj 1 (Bibaj) - Shkarko

25 Janar 2010 - Vazhdon ndihma për zonat e përmbytura në Republikën e Shqipërisë - Shkarko

21 Janar 2010 - Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar z.Peter Faith shprehu përkrahjen e tij për avancimin e pozitës së KOSTT në  nivelin rajonal dhe Evropian - Shkarko

13 Janar 2010 - KOSTT ofron ndihmë për tejkalimin e situatës nga përmbytjet në Republikën e Shqipërisë - Shkarko

11 Janar 2010 - Realizimi i punëve rekonstruktuese në LP 212 (NS Kosova A-NS Bibaj) dhe në LP 110 kV që lidhë NS Klina-NS Peja3 - Shkarko

29 Dhjetor 2009 - Mbingarkesa shkakton rënien e largpërçuesit 110 kV LP 184/1 që  lidhë NS Prishtina 4 me NS Gjilani - Shkarko

23 Dhjetor 2009 - Ndërtimi i autostrades energjetike në mes të Shqipërisë  dhe Kosovës bëhet realitet: Qeveria Federale e Republikës së  Gjermanisë dhe KfW  Entwicklungsbank japin kredinë e parë për Republikën e Kosovës - Shkarko

17 Dhjetor 2009 - Punime në  NS 110/35 kV Ferizaj - Shkarko

9 Dhjetor 2009 - Bashkëpunimi Kosovë - Mali i Zi në fushën e energjetikës dhe avancimi i KOSTT dhe Sistemit Elektrik të Kosovës në regjion dhe më gjerë - Shkarko

28 Nëntor 2009 - Rehabilitimi i linjës  220 kV LP 212 që lidhë NS 220/110 kV Kosova A me NS 110/35 kV Ferizaj - Shkarko

21 Nëntor 2009 - Punime në kuadër të Projektit për Rehabilitimin e Nënstacionit 220/110 kV Kosova A - Shkarko

19 Nëntor 2009 - Realizim i punëve në kuadër të projektit për montimin e grupeve matëse - Shkarko

17 Nëntor 2009 - Inaugurohet Nënstacioni më modern 400/110/10.5 kV në Kosovë, i cili do të krijojë kushte për zhvillimin industrial dhe ekonomik të Rrafshit të Dukagjinit dhe Kosovës Qendrore - Shkarko

17 Nëntor 2009 - Inaugurimi i Nënstacionit 400/110 kV Peja 3, Istog - Shkarko

09 Nëntor 2009 - Energjizimi provues i nënstacionit 400/110kV në Istog(NS Peja 3) dhe linjave të reja të nivelit 400 kV dhe 110 kVShkarko

26 Tetor 2009 - Punime në kuadër të Projektit për Rehabilitimin e Nënstacionit 220/110 kV Kosova A - Shkarko

6 Tetor 2009 - Kosova shpalosi projektet energjetike para investitorëve - Shkarko

6 Tetor 2009 - Prezentimi i KOSTT ne Forumin Nderkombetar Kosova-Mundesi Energjetike - Shkarko

Kosova e gatshme për investimet në energjetikë  - Shkarko

5 Tetor 2009 - Forumi Ndërkombëtar "Kosova-Mundësi Energjetike",  5-6 tetor 2009, Salla e Kuqe, Palati i Rinisë dhe Sporteve,Prishtinë - Shkarko

4 Tetor 2009 - Prishje në stabilimentet 110 kV në Nënstacionin Kosova A - Shkarko

2 Tetor 2009 - Remont i planifikuar vjetor i largpercuesit LP 1213 NS Prishtina 4-NS Lipjani si dhe i stabilimenteve 110 kV në këto Nënstacione - Shkarko

24 Shtator 2009 - Shënohen dy projekte të rëndësishme në sektorin e energjisë në Kosovë - Shkarko

14 Shtator 2009 - Lidhje e shkurtër kalimtare në stabilimentet 220 kV - Shkarko

4 shtator 2009 - Punime në  kuadër të Projektit për  Rehabilitimin e Nënstacionit 220/110 kV  - Shkarko

27.08.2009 - Punime në Largpërçuesin 110 kV, nr. LP 126/1, që lidhë NS Gjakova 1 me NS Deçani - Shkarko

14.08.2009 - Servisimi i rregullatorëve te tensionit-NS 220/110 kV Prishtina 4 - Shkarko

12.08.2009 - Vendosja e kabllit optik ne LP 110 kV 125/1 - Shkarko

12.08.2009 - Servisimi i rregullatorëve te tensionit-NS 220/110 kV Prizreni 2 - Shkarko

24.07.2009 - Remont vjetor i transformatoreve energjetik T1 dhe T2 ne NS Theranda - Shkarko

24.07.2009 - Pune rekonstruktuese ne largpercuesin LP 184/1, NS 220/110 kV Prishtina 4-NS 110 kV Gjilani  - Shkarko

17.07.2009 - Remont i planifikuar vjetor i largpercuesit LP 1806 NS 110/10 kV Gjakova 2-NS Klina - Shkarko

15 Korrik 2009 Implementimi i projektit për Largpërçuesin 110 kV, nr. LP 126/1, që  lidhë NS Gjakova 1 me NS Deçani - Shkarko

1 Korrik 2009 Renja e dy linjave te nivelit 110 kV - Shkarko

12 Qershor 2009 Intervenim i domosdoshëm në autotransformatorët AT1 dhe AT2 në NS 220/110 kV Prishtina 4 - Shkarko

5 Qershor 2009 Remont vjetor i Transformatorit T1 në NS 110/35 kV Ferizaj 1 - Shkarko

27 Maj 2009 Realizim i punëve në kuadër të projektit për montimin e grupeve matëse - NS 110/10 kV Berivojca -Shkarko

26 Maj 2009 Realizim i punëve në kuadër të projektit për montimin e grupeve matëse - NS 110 kV Lipjani dhe NS 110 kV Prishtina 2 - Shkarko

24 Maj 2009 Lëshimi në punë i linjës 110 kV, nr. LP 126/1, që lidhë NS Gjakova 1 me NS Deçani - Shkarko

22 Maj 2009 Realizim i punëve në kuadër të projektit për montimin e grupeve matëse - Shkarko

22 Maj 2009 Punë rekonstruktuese në NS 110/35 kV Gjakova 1 - Shkarko

17 Prill 2009 Punë rekonstruktuese në Largpërçuesin 110 kV, nr. LP 126/1, që lidhë NS Gjakova 1 me NS Deçani - Shkarko

17 Prill 2009 Realizimi i punëve në NS 110/10 kV Prishtina 2 - Shkarko

8 Prill 2009 Rehabilitimi i stabilimenteve 220kV dhe 110 kV në NS Kosova A - Shkarko

3 Prill 2009 Punë rekonstruktuese në NS 110/35 kV Prishtina 1 - Shkarko

30 Mars 2009 Intervenim i domosdoshëm në NS 220/110 kV Prizreni 2 - Shkarko

18 Mars 2009 Njoftim për media - Intervenim në Nënstacionin NS 110/35 kV Vallaç - Shkarko

12 mars 2009 Komunikatë për media - KOSTT prezanton planet për zhvillimin afatmesëm të kapaciteteve të transmisionit - Shkarko

06 mars 2009 Punë rekonstruktuese në NS 110/35 kV Prishtina 1 - Shkarko

27 shkurt 2009 Takim i bashkëpunimit teknik në mes të  KOSTT sh.a dhe Transmisionit të Malit të Zi TSO-EPCG - Shkarko

30 janar 2009 Nënshkruhet Marrëveshja për implementimin e projektit të linjes interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri si dhe Marrëveshja e Interkoneksionit në mes të KOSTT dhe OST Shqipëri - Shkarko

 

27 janar 2009 Intervenim preventiv në Nënstacionin 110/35 kV Ferizaji - Shkarko

19 janar 2009 Mbingarkesa shkakton prishje në LP 118/5 - Shkarko

17 janar 2009 Shkaktohet prishje në stabilimentet 110 kV - Shkarko

25 dhjetor 2008 Angazhimet e KOSTT pas prishjes së transform Prishja e shkaktuar në NS 220/110 kV Kosova A - Shkarko

23 dhjetor 2008 Nënshkruhet kontrata për projektin kapital-SCADA EMS - Shkarko

17 dhjetor 2008 Intervenim në Largpërçuesin LP 126/1, NS Deçani-NS Gjakova 1 - Shkarko

17 dhjetor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Lipjan - Shkarko

15 dhjetor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Ferizaj - Shkarko

13 dhjetor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110/10 kV Klina - Shkarko

11 dhjetor 2008 KOSTT nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit për themelimin e Zyrës rajonale për alokimin e kapacitete transmetuese interkonektive - Shkarko

10 dhjetor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Deçani dhe NS 110 kV Istogu - Shkarko

4 dhjetor 2008 Bashkimi Evropian investon në zhvillimin e Sistemit të Transmisionit të Energjisë Elektrike në Kosovë - Shkarko

3 dhjetor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Gjakova 1 - Shkarko

1 dhjetor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Theranda - Shkarko

27 nëntor 2008 Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Prizreni 1 - Shkarko

26 nëntor 2008 Diskutohen vështirësitë në proceset rajonale të Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike të Kosovës - Shkarko

18 Nëntor 2008 Njoftim për media - Punë rekonstruktuese në NS 110 kV Prizreni 3 - Shkarko

7 nëntor 2008 Komunikatë për media - Fillon implementimi i projektit më të madh në 25 vitet e fundit, në sistemin e transmisionit të Republikës së Kosovës - Shkarko

6 Nëntor 2008 Njoftim për media - Punë rekonstruktuese në NS 110/10 kV Berivojca - Shkarko

3 nëntor 2008 Njoftim për media  - Punë rekonstruktuese në NS 110/35 kV Gjilani - Shkarko

30 tetor 2008 Komunikatë për media - Zhvillimi i kapaciteteve njerëzore në ndërmarrjet publike - Shkarko

6 tetor 2008 Kufizime ne furnizim me energji ne Gjilan Berivojce dhe Viti - Shkarko

1 tetor 2008 Komunikatë për media - Ministrja e Energjisë dhe Minierave znj.Justina Shiroka - Pula vizitoi KOSTT-in - Shkarko

25 shtator 2008 Punë rekonstruktuese në Largpërçuesin 110 kV LP 184/1 - Shkarko

19 shtator 2008 Delegacioni i lartë i Qeverisë Gjermane viziton Nënstacionin 400/220 kV Kosova B - Shkarko

12 shtator 2008 Ckycja e LP 1213 NS 220/110 kV Prishtina 4 - NS 110/35/10 kV Lipjani - Shkarko

12 shtator 2008 Njoftim për media - Takim bashkëpunimi i menaxhmentit të lartë të KOSTT dhe KEK - Shkarko

9 shtator 2008 Njoftim për media - KEK/KOSTT-Remonti i LP 1806 - Shkarko

5 shtator 2008 Njoftim për media - Intervenim në transformatorin e NS 220/110 kV Prishtina 4 - Shkarko

4 shtator 2008 Komunikatë për media - Vazhdon bashkëpunimi i përhershëm Kosovë-Shqipëri në fushën e energjisë - Shkarko

2 shtator 2008 Realizimi i puneve te planifikuara ne NS 110kV Istogu - Shkarko

31 korrik 2008 Komunikatë për media - Rritet kapaciteti transmetues dhe konsumues si dhe siguria e furnizimit me energji elektrike për rajonin e Vushtrrisë, Mitrovicës, Burimit dhe Prizrenit - Shkarko

30 korrik 2008 Lëshohet nën tension linja e tensionit të lartë 110 kV që lidh NS Vushtrria 2 me NS Kosova A - Shkarko

25 korrik 2008 Intervenim i domosdoshëm në linjën 110 kV LP 1213, NS Prishtina 4-NS Lipjani - Shkarko

24 korrik 2008 Komunikatë pë media - Dëmtohet LP 110 kV, 125/3 që lidh NS Vallaqi me NS Shupkovc - Shkarko

19 korrik 2008 Njoftim për media - Pune rekonstruktuese ne LP 125/1, NS Kosova A - NS Vushtrria 2- Shkarko

28 qershor 2008 Nënshkrimi i Marrëveshjes për bashkëpunim mes Operatorit të Sistemit të Transmetimit Shqiptar  dhe  Operatorit të Sistemit të Transmisionit  dhe Tregut te Kosovës-KOSTT - Shkarko

27 qershor 2008 Renia e transformatorëve në nënstacionin NS 220/110 kV  - Prishtina 4 - Shkarko

11 qershor 2008 Ekipet profesionale të OST Shqipëri dhe KOSTT sh.a realizojnë rehabilitimin e shtyllës në afërsi të kufirit të Kosovës me Shqipërinë, në linjën interkonektive 220 kV  Prizreni -HC Fierza - Shkarko

30 maj 2008 Drejtori Menaxhues i KOSTT z. Fadil Ismaili emërohet anëtar i Institutit për Energji për Evropën Juglindore - Shkarko Shkarko PDF

29 maj 2008 Intervenim i domosdoshëm në stabilimentet e TS Prishtina 2 - Shkarko

23 maj 2008 Remont i planifikuar vjetor i LP 2932 - Shkarko

19 maj 2008 Ndertimi i bazamentit te betonit te transformatoreve te TS Prizreni 1 - Shkarko

30 prill 2008 Huaja e ofruar KOSTT-it, huaja e parë e negociuar  për Republikën e Kosovës pas pavarsimit - Shkarko

11 prill 2008 Në kufirin Kosovë- Serbi arrestohen dy punetorë të KOSTT-it - Shkarko

9 prill 2008 Lëshohet nën tension Linja e tensionit të lartë 110 kV që lidh TS Prizreni 2 me TS Rahoveci - Shkarko

3 prill 2008 Me investimet e Qeverisë Gjermane dhe Buxhetit të Konsoliduar të Kosovës zhvillohet sistemi i transmisionit të energjisë elektrike - Download

19 mars 2008 Reshjet atmosferike shkaktojnë rënien e linjave - Shkarko

20 shkurt 2008 Delegacioni nga Republika e Shqipërisë viziton KOSTT-in - Shkarko

19 shkurt 2008 Komunikatë për media - Pavarësia sjell rekordet e para në Kosovë - Shkarko

5 shkurt 2008 Intervenim në Largpërçuesin LP 1805-TS Prizreni - Shkarko

1 shkurt 2008 Njoftim per media-Intervenim I Domosdoshem ne stabilimentet 110 kV te TC Kosova A - Shkarko

29 janar 2008 Demtohet Largpercuesi LP 126/3 - Shkarko

24 dhjetor 2007 Komunikatë për media - Mbingarkesa shkakton rënien e Largpërçuesit LP 126/4 - Shkarko

18 dhjetor 2007 Fëmijët nga Kopshti "Gëzimi Ynë" vizituan KOSTT-in - Shkarko Fotot

27 nëntor 2007 Komunikatë për media - Rehabilitimi i TS 220/110 kV Kosova A - Shkarko - Fotot

19 tetor 2007 Komunikate per media - KOSTT-it i mohohet e drejta e nënshkrimit të Marrëveshjes për kompensim të tranzitit të energjisë elektrike në mes të OST-ve të Evropës, Serbia përfiton nga ky rast - Shkarko

Komunikate per media - Shkaktohet zjarr në afërsi të stabilimenteve 220/110 kV në TS Kosova A Komunikatë për media - Shkarko

Në ora 05.07 të mëngjesit  ka  ndodhur lidhje e shkurtër kalimtare në stabilimentet 220 kV të TC Kosova A - 13 gusht 2007 Komunikatë për media - Shkarko

Shënohen donacionet e AER-it ndarë KOSTT-it Komunikatë për media - Shkarko

Edhe dy kompani të reja hyjnë në tregun e energjisë elektrike të Kosovës. Komunikatë për media - Shkarko

Dëmtohet shtylla Nr.27 e Largpërçuesit 220 kV, Nr. 293/1, drejtimi: Trafo Stacioni Kosova B - Stabilimenti Shpërndarës 220 kV (SSH) Drenas Komunikatë për media - Shkarko

Ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Rregullave të Tregut Komunikatë për media - Shkarko

Njoftim për media - Kthehet në funksion LP 205_1 ( TS Kosova B  TS Podujevë ) - KOSTT 210807 - Shkarko

Komunikatë për media - Rënia e pjesërishme e Sistemit Elektroenergjetik, 3 gusht 2007 - Shkarko

Njoftim për media - Rënia e Sistemit Elektroenergjetik, 24 korrik 2007 - Shkarko

Njoftim per media – Ftesë për kujdes të shtuar në parandalimin e zjarreve, 23 korrik 2007 - Shkarko

Njoftim për media Çkyçja e Largpërçuesit 220 kV, Linja 205/2, Data 19 korrik - Shkarko